Sztárok

Pécsi Ildikó megható vallomása a férjéről

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő nemrég ünnepelte az 50. házassági évfordulóját olimpiai bajnok focista férjével.

Pécsi Ildikó és a súlyos betegségből felépült Szűcs Lajos 50 éve rajongásig szereti egymást, pedig mindkettőjük hivatása bőven adott volna okot a féltékenységre – írja a Bors.

Az én édes jó Lajosommal január 4-én ünnepeltük az aranylakodalmunkat, és az első »igen« kimondása óta minden percben együtt vagyunk. (…) Rendkívül büszke voltam, hogy egy olimpiai sportoló a párom, és engem választott, miközben nők ezrei rajongták körül. Egyébként soha egyikünk sem volt féltékeny a másikra, megbíztunk egymásban és a környezetünkben” – mesélte az unokájával „háborúzó” 78 éves színésznő, aki bevallotta: egy percet sem tudna élni férje nélkül.

Pécsi Ildikó azt is elárulta, kezdetben akadt, aki a korkülönbség miatt nem jósolt túl hosszú életet a kapcsolatuknak, ők azonban rácáfoltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top