Sztárok

A sportnak köszönheti a szerelmét Kokó

Kokó életének a mozgás gyerekkora óta része, aminek egy fontos embert is köszönhet.

Kevesen tudják Kovács Kokó Istvánról, hogy profi ökölvívó karrierje mellett a golftól a kézilabdáig szinte minden sportágat kipróbált, és kisfiával is szeretné idejekorán megismertetni a szülei számára fontos sportágakat.

„Amilyen emberré lettem, aki most vagyok, azt a sportnak köszönhetem. Olyan szinten szerves része az életemnek, hogy a gondolataimat, cselekedeteimet is meghatározza, hogy sportolóként élek” – mondta Kokó, aki azt is elárulta, hogy menyasszonyát is a sportnak köszönheti. 

Fotó: Profimedia, DFP

„Amikor az élsportot befejeztem, hasonló erőpróbát kerestem. Először a futás jött, amihez a maraton lefutását tűztem ki célul. Az első néhány maratonom után újabb kihívásként kezdtem bele a triatlonba… A maratont tizenhétszer futottam le, Európa szinte minden nagyvárosában – Moszkvában, Berlinben, Madridban, Párizsban, Barcelonában, Rómában, Athénban, Bécsben –, sőt háromszor New Yorkban is, most éppen a hamburgi versenyre utazunk a párommal… Kata a maratonfutásban szakmailag a magyar élvonalat képviseli, két hete a bécsi félmaratont nyerte meg hatalmas idővel, és jelenleg is ő a magyar ranglistavezető” – mondta Kokó, aki az idei Fitbalance egyik műsorvezetője lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top