Sztárok

Fenekestül felfordult Palik László és Marsi Anikó családi élete

Alig ért véget az Exatlon, Palik Lászlót máris követelik vissza a képernyőre. A tévésnek azonban most sokkal fontosabb feladata van.

Palik Lászlót sosem tapasztalt szeretet veszi körül, a rajongók mind követelik vissza a képernyőre. A tévésnek azonban most a családja az első, hiszen Marsi Anikó pár hónappal ezelőtti balesete alaposan átrendezte a családi életet – írja a Blikk.

„Átírta az életünket a baleset. A fekvőgipsz a napokban került le a feleségem lábáról, de ezzel csak egy apró lépéssel kerültünk előrébb, könnyebb nem lett az életünk, ugyanis még mindig nem állhat a lábára, egy sínszerkezet tartja az egészet, és vagy mankóval közlekedik, vagy én tolom ide-oda a székben… Inkább Anikóra jellemző, hogy mindent előre megtervez, neki szüksége van arra, hogy legyen pontos forgatókönyv, de most nem ez a helyzet, hiszen egyelőre nem tudjuk, milyen ütemben zajlik majd a rehabilitáció. Egy biztos, most már itt vagyok, viszem a srácokat suliba, edzésre, Anikót a Tények stúdiójához a TV2-be” – mondta Palik László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top