Sztárok

Szűcs Judith édesanyjának 36 terhessége volt

Hamarosan hatvanhat éves lesz Szűcs Judith, aki úgy gondolja, eljött az ideje mérleget készíteni és visszatekinteni a múltra. Testvéreivel nagy szegényésgben nőttek fel, és boldog, amiért meg tudta valósítani az álmait.

Szűcs Judith volt a legfiatalabb gyerek a családjában, akire vigyáztak a testvérei. Sajnos a legidősebb bátyja már évek óta nem lehet vele, de Judith gyakran gondol rá. Az énekesnő a Story magazinnak mesélt arról, hogyan nőttek fel. 

Anyukám gyakran mesélt arról, hogy amikor összeházasodtak apukámmal, egy ideiglenesen kapott pici szobában laktak, Sashalmon, a Margit utcában. Az összes vagyonunk egy ajándékba kapott heverő volt, ezzel kezdték a közös életüket. Ebbe a szegénységbe érkeztünk mi, gyerekek…

fotó: Facebook/Szűcs Judith

Ahogyan az énekesnő visszaemlékszik, gyakran kérdezték tőle, miért vállaltak a szülei ennyi gyereket, ha alig tudtak megélni. 

Ők úgy gondolták, amit Isten ad, azt örömmel kell fogadni. Anyunak 36 terhessége volt, nyolc gyereket szült meg, a többi spontán elment. A nyolc gyerekből pedig csak mi öten értük meg a felnőttkort.

Hogy ezt hogyan élte meg Szűcs Judith, milyen a testvéreivel a kapcsolata, és hogyan sikerült megvalósítania az álmait, arról a Storyban olvashatsz: 

A Story magazinnak mesélt a családi életéről Szűcs Judit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top