Sztárok

Ezért kell L. L. Juniornak másodszor is feleségül vennie Körtvélyessy Zsolt lányát

L. L. Junior és Körtvélyessy Zsolt lánya teljes titokban esküdtek örök hűséget egymásnak, a színész azonban ezzel nem elégszik meg.

Mint arról mi is beszámoltunk, L.L. Junior és barátnője, Körtvélyessy Kinga Dominikán mondta ki a boldogító igent. Fogadalmukat azóta már honosították is, de a menyasszony édesapja, Körtvélyessy Zsolt ezzel nem elégszik meg, a fiatalok esküvőjét itthon is megszervezi – írja a Bors.

„Szeptember, október környékén kerül sor a templomi esküvőre, amit én magam szervezek Kingáéknak. Úgy voltam vele, biztosra megyek: így csak nem maradok le a nagy napról… Büszkén vonulok majd a lányommal a padsorok között, és nyugodt szívvel adom a kezét Lacinak, mert végtelenül rendes, intelligens, tisztelettudó embernek, és felelősségteljes apának ismertem meg, még ha a lányomnak olykor nehéz is volt vele” – mondta Körtvélyessy Zsolt, aki szerint jobb egy viharos kapcsolatban élni, mint egy unalmasban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top