Sztárok

Az exatlonos Kása András nehéz helyzetbe került sérülése miatt

Még mindig nem épült fel teljesen februári sérüléséből az exatlonos Kása András, akinek családja emiatt nehéz helyzetbe került – írja a Blikk.

Kása András korábban bádogosként dolgozott, az Exatlon Hungarybe pedig azért jelentkezett, hogy a 20 milliós fődíjból rendbe hozza a család életét, befejezzék agárdi otthonuk építését. Sajnos ez nem sikerült, sőt a versenyző februári sérülése miatt már dolgozni sem tud, így párja lett a kenyérkereső a családban – írja a Blikk.

„Nehéz helyzetbe kerültünk. Nem így terveztük a dolgokat, de most ezzel kell megbirkóznunk. Most a párom az, aki dolgozik, mert én nem tudok, egyedül tartja el az egész családot…öthetes injekciókúrán vagyok túl, de messze még a teljes gyógyulás. Hosszú rehabilitáció vár rám, emiatt pedig jó időre kiesek a munkából. Ha ez nem lenne elég, még a tb-vel is rosszul jártam, mivel fizetés nélküli szabadságra mentem, a cégem nem fizetett utánam járulékot, de miután ezt nem tudtam, így én se fizettem hónapokig” – mondta a hatgyermekes apuka, Kása András.

Fotó: Tv2

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top