Sztárok

Nem szeretlek téged, mondta Istenes Nátán Csobot Adélnak

A fiú éppen apukás, ami megviseli az édesanyát. Csobot Adél közölte, fia szavai szíven ütötték.

Cikkében a Bors röviden elmélázik azon, hogy a gyerekeknek vannak apás és anyás időszakaik, aztán azonnal belecsapnak, és kiderül, hogy Csobot Adél és Istenes Bence kisfia, Nátán most éppen az apjához húz, ami kiborítja az anyukát. 

„Szóval, nagy levegő… Kedves anyukák! Kezeket fel! Ki az, akinek a gyereke ordította már azt zokogva, igazi mélyről jövő dühből, hogy: »Anya, én téged nem szeretlek!!??« Jelentem: a kezem a magasban. Az én alig 3 éves fiam megtette. S ha nem lett volna elég, hogy ő a 23 perces út alatt egyébként végig zokogott, ahogy ezt a mondatot elordította: zokogtam én is” – írta az énekesnő a Facebookon, majd folytatta a csalad.hu oldalon.

„Egyszer csak kezdődik az őrületes sírás-zokogás, hisztéria, kiabálás, hogy nem velem akar jönni, azonnal forduljunk vissza, mert ő inkább apával szeretne bölcsibe menni. Tizenöt perce vagyunk úton, és ő megállás nélkül zokog, majd egyszer csak azt kiabálja hátulról, ami szerintem minden anyukát brutálisan szíven üt: »Anya, én téged nem szeretlek, és komolyan apával akarok bölcsibe menni!«“ – üvöltötte neki Nátán, mire Adél elbőgte magát. A helyzetet végül Istenes Bence mentette meg, mivel vett egy csokor virágot Adélnak. A Bors kereste az énekesnőt, de csak a sajtósát érte el, aki annyit közölt a lappal, hogy „Adél nem szeretne további részleteket elárulni. Az elmúlt fél évben senkinek sem nyilatkozott, visszavonult a médiaszereplésektől, és a családjára koncentrál.”

Csobot Adélnak 330 ezer Instagram- és 143 ezer Facebook-követője van, élettársa, Istenes Bence vlogját (ahol szokott ám szerepelni) 153 ezren követik a Youtube-on. Visszavonult.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top