Sztárok

Cserháti Zsuzsa 16 év után méltó nyughelyet kap

Horváth Charlie hívta fel rá a figyelmet, hogy az énekesnő sírja rendkívül elhanyagolt.

Horváth Charlie-n kívül más nemigen gondozza Cserháti Zsuzsa sírját, ami nagyon elhanyagolt. Az énekesnő fia, Szirtes Krisztián tegnap elmondta, nincs pénze síremléket állíttatni, most azonban egy kőfaragómester a Blikken keresztül felajánlotta, hogy teljesen ingyen elkészíti a félmilliós gránit sírkövet.

„Szüleim sokat hallgatták a művésznő dalait, gyakran dúdolom a slágereket munka közben én is… Megértem, hogy a mai világban valakinek nem futja több százezer forintos sírkőre, ezért ingyen vállalom a síremlék teljes kivitelezését… Nem vagyok gazdag ember, de nagyon szeretek adni. Pénzzel nem tudok, de a kezem munkájával igen. Cserháti Zsuzsa rengeteg örömet okozott a dalaival. Remélem, a családja elfogadja a felajánlásomat” – mondta Tóth Sándor, Cserháti Zsuzsa fia pedig nagyon örül a gesztusnak. Közben az is kiderült, hogy Krasznai László, Cserháti barátja is elvállata a sírkő elkészítését, amit többször is próbáltak megvalósítani, de eddig nem sikerült. Krasznai elmondta, hogy mindenképp felveszik a kapcsolatot Sándorral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top