Sztárok

Rákóczi Feri Srí Lankáról üzent: „Óriási a káosz a repülőtéren”

Rákóczi Ferenc éppen Srí Lankán tartózkodott a merényletek alatt – most üzent haza.

Rákóczi Ferenc és családja éppen Srí Lankán nyaralnak, ám szerencsére messze voltak a robbantások helyszínétől, így nem esett bajuk. Tegnap Sebestyén Balázs értesítette a sajtót, hogy beszélt a kollégájával, és minden rendben van velük. Most a rádiós is üzent a dél-ázsiai országból. 

„Mélységesen megrázott itt mindenkit a 321 haláleset, nem ez lesz életünk legvidámabb nyaralása. Bent vagyunk a sziget belsejében, itt teljes béke van, ám kicsit több a rendőri ellenőrzés. Nem megyünk előbb haza, mert óriási a káosz a repülőtéren. Vasárnap indulunk, addigra remélhetőleg minden letisztul. Biztonságban érezzük magunkat, így nem tervezzük a korábbi hazautazást” – mesélte a Blikknek Rákóczi Feri, továbbá a kinti helyzetről is beszámolt. 

„Elkerüljük a nagyvárosokat és a vallási kegyhelyeket, ezeket szerencsére nagyrészt már megnéztük. Kis falvakban vagyunk, nyugodt helyeken. Mindenki nagyon szomorú a történtek miatt, pedig ez egy alapvetően békés és vidám nép. Lépten-nyomon fekete és fehér zászlók vannak kitéve, ezek a nemzeti gyász színei.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top