Sztárok

Benkő László: „Még mindig félek egy kicsit, kísért a betegségem”

Benkő László szeretné elfelejteni súlyos betegségét, amely kemény kihívás elé állította az elmúlt két évben.

Benkő Lászlónak még mindig felfoghatatlan, hogy sikerült legyőznie súlyos rákbetegségét, amit 2017-ben diagnosztizáltak nála. A leletei jók, másfél éve tünetmentes, az orvosai szerint van ok a bizakodásra, de még mindig nem tudja feledni a nehéz hónapokat, így egyfajta kezelésként tekint a munkára – írja a Blikk.

„Tulajdonképpen még mindig félek egy kicsit, kísért a betegségem, ezért próbálok beletemetkezni a munkába, ami feltölt, és feledteti velem az esendőségemet. Elképesztő társakkal indulunk világ körüli útra, amely nekem egyfajta pszichológiai terápia is lesz. Hamarosan Londonban lépünk fel, amely számomra mindig egy különleges, központi hely volt, a rockzene Mekkája! (…) Sok minden kimaradt, ezeket maradéktalanul és gyorsan szeretném bepótolni. Úgy csinálni, mintha nem lett volna semmi gond, csak szimplán átaludtam volna pár évet” –  mondta Benkő László.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top