Sztárok

Srí Lanka-i merénylet: ezt üzente az Ázsia Expressz stábja

Tudván, hogy az Ázsia Expressz celebversenyzői is merényletsorozatot ért Srí Lankán forgatnak, illetve forgattak, a TV2 közleményt adott ki.

Mint arról beszámoltunk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, legkevesebb 180 ember meghalt. Sőt időközben egy nyolcadik robbanás is történt, ismét a fővárosban, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el.

Joggal aggódhattunk az Ázsia Expressz 2. versenyzői és stábja épségéért, hiszen Srí Lanka a műsor egyik forgatási helyszíne. A TV2 azonban megnyugtatta a hozzátartozókat és a nézőket. Közlemény adott ki Facebook-oldalán: „Szomorúan értesültünk a Srí Lankán történt lesújtó eseményekről. Az aggódó kérdésekre reagálva közöljük, hogy az Ázsia Expressz 2. stábja és a szereplőink teljes biztonságban vannak, mivel egy hete már Indiában forgatnak.”

A Srí-Lanka-i robbantás kapcsán Ördög Nóra is megszólalt. Az Ázsia Expressz műsorvezetője elmondta, mi a helyzet családjával és a stábbal, akik mind kint dolgoztak a produkción. Akárcsak a TV2, ő is mindenkit megnyugtatott, hogy jól vannak, és már nincsenek a szigeten. Mint a Celebszemléből kiderült, a magyar kollégák a helyi stábtagokkal is azonnal felvették a kapcsolatot, szerencsére nekik sem esett bántódásuk a borzalmas cselekményben.

1 hete jöttünk el Srí Lankáról… Köszönöm a rengeteg aggódó üzenetet. Jól vagyunk, a stáb is, mindenki. De a világon valami nagyon nincs jól…” – olvasható Ördög Nóra megrendítő posztjában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top