Sztárok

Ambrus Attila: „A puska be lesz állítva a sarokba”

A Viszkis életében teljes fordulatot idézett elő a kislánya, Anna. Az 51 éves keramikus részleteket árult el arról, hogyan éli meg az apaságot.

Ambrus Attila maga sem hitte volna, mennyire átalakul az élete a kislánya, Anna érkezésével. Az Ázsia Expressz sztárjának a kisgyereke már 2 hónapos, de a Viszkis nem szeretné megmutatni az anyjának. „Meg is mondtam neki, ha rajtam múlik, akkor sohasem láthatja, viszont vagyok annyira rugalmas, hogy ha Anna egyszer szeretné megismerni az apai nagymamáját, nem zárkózom el tőle” – árulta el a Borsnak az 51 éves keramikus, aki egyáltalán nem ilyennek képzelte el az apaságot. 

„Sejtettem, hogy nem lesz egyszerű az éjszakai szolgálatokkal és a többivel, de minden megoldható. Anyósom sokat segít, szóval Anna egyelőre háromemberes, mert igényli a törődést. Az egyik pillanatban üvölt, aztán felveszed, és egyből vigyorog” – meséli a kis Annáról a családbővítésre gyúró Ambrus Attila, akinek már a peluscsere is jól megy. 

A Viszkis már most félti kislányát az udvarlóktól. „A puska biztos be lesz állítva a sarokba. (…) Az udvarlókat biztosan leellen­őrzöm majd” – jelentette ki a tavaly ittas vezetésen kapott Ambrus, hozzátéve: „Én csak azt kérem az Istentől, hogy egészségesen nőjön fel, és kiegyensúlyozott életet éljen. Ha nekem lesz még ebből húsz évem mellette, már összeteszem a két kezem, és hálát adok érte.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top