Sztárok

Ettől van bombaformában Tatár Csilla

Két év kemény munkája van benne, de Tatár Csilla csinosabb, mint valaha.

Bombaformában van Tatár Csilla, de meg is dolgozott érte. A műsorvezető elárulta, kisfia születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

Csilla bombaformában van. Fotó: NLC

Nekem nagyon sokáig tartott, amíg bele tudtam vágni a rendszeres sportolásba, sokáig regenerálódtam. A kisfiam az első két évben rengetegszer ébredt fel éjszaka, így a fáradtság is a mindennapjaim részévé vált. Ennek ellenére én magam is meglepődtem azon, hogy milyen gyorsan hozzá lehet szokni ehhez az érzéshez, így akkoriban 3-4 óra egybefüggő alvástól is jól tudtam magam érezni.

Most már több mint másfél éve sportolok hetente 4-5 alkalommal, és ez amellett, hogy formál, ki is kapcsol.

Csilla nagyon megszerette a futást. Edzővel kezdett bele, aki megtanította a helyes mozgásra, és ma már akár kétszer is körbefutja a Margitszigetet. „Milánt reggel elviszem az óvodába már edzőruhában, és utána azonnal futni megyek, ami körülbelül napi 40 perc, de nagyon sokat jelent. Sokkal jobban megy szabadtéren, mint egy teremben, a fejem is kitisztul, még akkor is, ha stresszesen, idegesen vágok bele. Erre is jó” – tette hozzá nevetve.

Úgy véli, érdemes megtalálni egy anyukának azt a mozgásformát, ami nem vesz el túl sok időt, mégis felölti energiával, és kikapcsolja. Többek között erről is beszélget majd május 4-én a Budapest Sportarénában, az életmódfesztivállá bővült Fitbalance-on Iszak Eszterrel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top