Sztárok

Fodor Zsókának nem örültek a színházban

Fodor Zsóka a színházváltásról mesélt, szomorú emlékek törtek elő belőle.

A Barátok közt után a sorozatban megismert Magdi anyus, vagyis Fodor Zsóka egy ideig a békéscsabai színházban játszott, de egy idő után úgy érezte, nem kedvelik a színésztársai, ezért eladta a lakását, és Pécsre költözött. Nem bánta meg a döntését, hiszen azóta újra boldog és kiegyensúlyozott. 

„Eladtam Békéscsabán a la­kásomat. Megszakítottam ott egy kicsit minden kapcsolatot. Még játszom nyáron három My Fair Ladyt, de ennyi. Lépnem kellett. A második otthonom volt ’68 óta. Békéscsabára azért mentem, mert ott volt Fekete Péter, aki a tenyerén hordott, de ő elment” – mesélte a Borsnak Fodor Zsóka, aki a költözés okát is elárulta.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

„Miután elment, kihűlt körü­löttem a levegő. Akik ott maradtak, valahogy úgy érzem, hogy nem örülnek nekem. Népszerű vagyok, ha kiírják a nevemet, telt ház van, de nincs már körü­löttem az a szeretetteljes légkör, amit igényelnék, amit megszoktam. Amikor elment Péter, akkor vettem észre, hogy mosolyognak, gratulálnak, de nem őszintén. Előtte ezt nem vettem észre. Szó volt róla, hogy bekerülök egy da­rab­ba, aztán egyszer csak nem” – emlékezett vissza szomorúan az egykori sorozatszínész, aki szerint a város lakói és a közönség nagyon szerette őt, de nem marad ott, ahol a munkatársai nem kedvelik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top