Sztárok

Megvan az X-Faktor új női mentora, ma jelentették be

Radics Gigi nem vállalja tovább az X-Faktor mentori szerepét, és hetek óta megy a találgatás, hogy idén ki ül be a helyére. Az RTL Klub ma hivatalosan bejelentette, kit választottak.

Tóth Gabi távozása után került Radics Gigi az X-Faktorba, aki két év után úgy döntött, hogy nem vállalja tovább a mentorálást. Az elmúlt hetekben már annyi kiderült, hogy Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex maradnak, de az új mentorra csak tippelni lehetett. Egyes információk szerint ismét Tóth Gabit kérnék fel, aki korábban három évadot vitt végig, de felmerült a testvére, Tóth Vera neve is. Tóth Andi, Csobot Adél és Pásztor Anna szintén, de a tavalyi X-Faktoros helyzetnél szóba került Dér Heni is, akire szintén érkeztek voksok. 

Az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán is lehetett tippelni, ott Dér Heni a legnépszerűbb tipp: 

Az X-Faktor női mentorára tegnap óta lehetett tippelni a hivatalos oldalon (Fotó: Facebook)

Ma, egy különleges sajtótájékoztató keretében hozta nyilvánosságra az RTL Klub, ki mellett döntöttek: ő pedig Dallos Bogi. 

„Nehéz meghatározni, milyen mentor leszek, attól függ, mit hoznak ki belőlem a versenyzők. A szigorú szót nem használnám, de megmondom a véleményemet.”

Gáspár Laci már korábban ByeAlexhez hasonlította Bogit, ByeBogi néven, de az énekesnő nem szeretne senkire sem hasonlítani.

Ő Dallos Bogi: 

Dallos Bogi az X-Faktor sajtótájékoztatóján (Fotó: Bencze Vivi)

És a 2019-es X-Faktor mentorai együtt: 

Fotó: Bencze Vivi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top