Sztárok

Megvan a TV2 új főnöke

És már be is mutatták a munkatársaknak.

A Kreatív szerint az új vezérigazgató Pavel Stanchev lesz, aki a legnagyobb francia tévétársaságtól, a TF1 Grouptól érkezik, és május 15-től veszi át a magyar médiacsoport irányítását. Stanchev különböző vezetői pozíciókat töltött be korábban a TF1 csoportnál, és összességében három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a média területén. A francia munkája előtt a bolgár bTV Media Group vezérigazgatója volt, de vezette az Antenna Group South-East Europe-ot, illetve az Antenna szófiai székhelyű Nova televízióját. Vezérigazgatója volt a Planet TV-nek Szlovéniában és a PRVA televíziónak Szerbiában, valamint a bukaresti székhelyű Kanal D tévétársaságnak is. Az RTL Croatia első általános igazgatójaként a társaság régiót – ide értve Magyarországot is – érintő fejlesztéseiben is részt vett. Karrierjét a kilencvenes években a Ringier médiacsoportnál kezdte, ahol üzletfejlesztési menedzserként hozzájárult magyarországi, bulgáriai és romániai sajtótermékek indulásához is.

A médiacsoport közleménye szerint jóval a hivatalos, május 15-i beiktatása előtt, már ma bemutatták a TV2 állománygyűlésén az új vezérigazgatót a munkatársaknak. Az új vezető a digitális és nemzetközi fejlődést tartja a legfontosabbnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top