Sztárok

Elkapta a rendőrség Kabát Peti zaklatóját

Bizony, nem csak a női hírességeket zaklatják, Kabát Petivel is megtörtént az eset.

Korábban írtunk róla, hogy Peller Mariannt és Tóth Gabit ugyanaz a férfi zaklatta, illetve Peller Károly körül is akadt egy őrült rajongó, aki nem tudta megemészteni, hogy nem az övé a színész. Most Kabát Petiről derült ki, hogy valaki folyton hívogatta, és amikor letiltotta a számot, egy másik telefonról csörgött rá. Ennek az ügynek jó vége lett szerencsére. 

Fotó: Instagram

„Hívogattak éjjel, nappal, hajnalban” – mondta a Borsnak Kabát Peti.

Ha felvettem, akkor morgott, elváltoztatott hangon szidott. Letiltottam a számot, de akkor hívott másikról. Meccsek előtt is zaklatott a buszon, amikor már csak a játékra próbálsz koncentrálni. Elmentem az ügyvédemhez, és vele a IV. kerületi rendőrka­pitányhoz, aki Újpest-szurkoló. A rendőrség segített, jó egy hónap alatt megtalálták a zaklatót. Kiderült, nem tudta megemészteni, hogy egyik csapatból átmentem a másikba. Elég fanatikus lehetett. Ez zaklatás volt, de elfogadtam a bocsánatkérését. Megbánta, amit tett, megígérte, hogy többé nem zaklat, így ezzel vége lett. Lezárták az ügyet

– emlékezett vissza az egykori focista. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top