Sztárok

Horváth Éva bármikor előkapja a „nyugicicit”

Kristóf lassan kétéves, ám anyukája most is szoptatja. Horváth Éva szerint ez magánügye, de azt elismeri, hogy elbizonytalanodott ezzel kapcsolatban.

Nem jön zavarba, és igyekszik bárhol és bármikor diszkréten megoldani, ha szoptatnia kell a kisfiát. Horváth Éva két évvel ezelőtt szült és szerencsésnek tartja magát, amiért sok anyateje van. 

„Kristóf világra jötte után a védőnő azt is elmagyarázta, hogy az anyamell nem csupán tápanyagot, hanem nyugalmat is ad a gyermekeknek. Valóban, a legfeszültebb, legnehezebb helyzetben is meg tudtam nyugtatni szoptatással a kisfiamat. Maradt a »nyugicici«, és bizony nem is akar leállni az anyatejjel a fiam” – meséli a modell a Story magazinnak.

Horváth Éva nemrég anyatej karkötőt mutatott, ami örök emlék és sokan azt gondolták, hogy azért készíttette, mert leáll a szoptatással. A magazinból azonban kiderül, hogy ez a kérdés még nincs lezárva. 

A Storyban Horváth Éva mesél arról, hogyan gondolja a párja és ő a kisfiuk táplálását

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top