Sztárok

Kicsoda Dallos Bogi, az X-Faktor új mentora? Bemutatjuk!

Amint kijöttünk a hírrel, hogy Dallos Bogi az X-Faktor új női mentora, máris többen megfogalmazták: kicsoda Dallos Bogi? Nos, gyorsan összefoglaljuk, mit lehet tudni az RTL Klub új mentoráról.

Haladhatnánk a szokásos módon, hogy elmondjuk, Dallos Bogi teljes neve Dallos-Nyers Boglárka, amit rövidítve használ, vagy kezdhetnénk egy másik anyakönyvi adattal, hogy 1997. április 2-án született, de mondunk inkább egy ennél meglepőbbet: nagyon is jól ismered az énekesnőt, de legalábbis az első dalát, bár nem is tudsz róla. Ő énekli ugyanis a We all című számot, amelyet Lotfi Begi remixelt neki, és máig sokan hiszik, hogy ez egy külföldi világsláger, pláne, amióta reklámhoz is használják. 

Ez Dallos Bogi egyik nagy slágere: 

Az is lehet, hogy azok között voltál öt éve, akik már A Dalban felfigyeltek rá, mert ő volt az egyetlen olyan versenyző, aki egy póló-farmer szettben, mezítláb állt a színpadra. Na, azután rengetegen kérdezték tőlem, ismerem-e a lányt, akit sokszor csak We All-os Bogiként emlegettek, mert a vezetéknevét nem jegyezték meg, de a hangját és őt magát igen.

Hatéves koromban kezdtem el énekelni, de igazából mindig érdekeltek a művészetek, a szüleim – annak ellenére, hogy semmi közük nincs a zenéhez – folyamatosan vittek koncertekre, színházba. A zenei pályafutásom tizenöt éves koromban kezdődött, mégpedig úgy, hogy feltöltöttem egy videót a netre, amin én énekeltem. Egy zenei menedzser megtalálta, megkeresett, és elkezdtünk közösen dolgozni. Aztán készítettünk egy feldolgozást és egy videoklipet Heincz Gábor Biga Learning to let go című dalához, és ezt követően keresett meg a jelenlegi menedzserem a We All című dallal. Titkon bíztam benne, hogy ez a nóta meghozza majd az előrelépési lehetőséget, és szerencsére így is történt. Érdekesség, hogy még jóval A Dal előtt indultam az Europop fesztiválon, tehát bizonyos szinten mindig volt valami kötődésem az Eurovízióhoz.

A győri lány nagyon tudatosan építette fel a mostani életét, korához képest szokatlanul tudatosan. Talán ezt a gondolkodásmódot otthonról hozta, mivel édesanyja fitneszedző, és nagy hangsúlyt fektetett az egészséges életmódra. 

Odafigyelek, hogy mit és mennyit eszem, nyilván nem arról van szó, hogy mindent megvonok magamtól. Nagyon édesszájú vagyok, a csokiról például képtelen lennék lemondani!

Az életszeretet árad Dallos Bogi klipjeiből, dalaiból

Elég megnézni mondjuk a Feel So Right című dalát, hogy érezd, milyen típusú lány az énekesnő. Ő maga úgy fogalmazott, hogy „a videóklipről annyit, hogy kicsit hippi stílusú, és a nyári szabadságérzést adja vissza”. Szerintem nem túlzott. 

Szülei támogatása sokat segített neki a pályafutása elejétől, ahogy az is, hogy amikor Dallos Bogi karrierje beindult, a szülei úgy döntöttek, vesznek egy lakást Budapesten. Így a lakhatás nem okozott gondot, nem kellett szállodáról szállodára járnia az énekesnőnek, amikor a fővárosban dolgozott. 

Az Eurovízió előtt kaptam egy nagy lehetőséget, ugyanis szerepelhettem Szabó István Indián című filmjében. Óriási tapasztalat volt számomra, megtanultam például, hogy mikor melyik kamerába kell nézni, mindezt pedig az Eurovízión kamatoztatni tudtam. Az elején kissé tartottam tőle, hogy vajon nem leszek-e nagyon béna, de szerencsére egyáltalán nem lógtam ki a sorból, nem történt meg az, hogy miattam százszor újra kellett venni az adott jelenetet. Szerettem az egészet, jó volt profi színészekkel együtt dolgozni – ha a jövőben lesz hasonló lehetőségem, biztosan élni fogok vele. A filmben Lilit alakítottam, egy kissé flegma, odamondogatós és amolyan igazi, feltörekvő tinilányt, aki bárkin átgázol azért, hogy elérje a célját – na, én nagyon nem vagyok ilyen, sose tartoztam ebbe a kategóriába.

Így nézett ki Dallos Bogi Szabó István filmjében: 

Dallos Bogi férje téma volt

A most 22 éves énekesnővel kapcsolatban az egyik legfurcsább pletyka, hogy többször megjelent, Dallos Bogi férjnél van, és erre máig sokan keresnek az interneten. Nem nagyon van ebben a történetben szufla, mivel nincs és nem is volt férjnél. A szerelmi életéről Bogi legutóbb éppen nekünk mesélt

Szingli vagyok egy ideje. Három évig voltunk együtt a párommal, és nem a sok munka miatt történt a szakítás. Mindig nagyon intenzív életet éltünk, ő is ebben a szakmában dolgozik. A mai napig nagy szeretettel gondolunk egymásra, ez egy közös megegyezés alapján történő elválás volt. Most jobb így mindkettőnknek, ezért a karrieremre koncentrálok, és arra, hogy mindent megvalósítsak, amit szeretnék.

Korábban Dallos Bogi és Fluor Tomi szerelméről lehetett olvasni, de az egy igen rövid életű kapcsolat volt, talán a tíz év korkülönbség, vagy éppen az eltérő bulizási szokások miatt. Bogi nemigen szokott beszélni a magánéletéről, ezért a Rólunk című szerelmes száma igazi ritkaság. Nemcsak azért, mert régi párjáról mesélt, de azért is, mert akkori partnerével forgatta.

X-Faktor-mentorként egyből rengeteg kritikát kapott

Dallos Bogi az X-Faktor sajtótájékoztatóján (Fotó: Bencze Vivi)

A legutóbbi találkozásunkkor pedig mesélt nekünk a terveiről is. 

Nagyon intenzíven indult az évem, de azt mondhatom, nagyon szerencsés csillagállás van most, hiszen olyan dolgok valósulnak meg sorra, amelyekről mindig is álmodtam. Új dalokon dolgozom, szeretnék kicsit nagyobb hangsúlyt fektetni a zenei karrieremre is. Emellett vezettük Freddie-vel A Dalt, elindult a 7-kor nálam! vlogom legújabb évada is, de nagyon nagy lehetőségek állnak még előttem.

Ekkor még persze nem mondhatta el, hogy ő lesz az X-Faktor új női mentora, de az biztos, hogy nagyon készül a feladatra. Bogi már most kapott hideget-meleget, a „kicsoda Dallos Bogi” és az „ez is egy senki” jellegű megjegyzésekből percekkel az RTL Klub bejelentése után is szép csokrot lehetett már összegyűjteni. Van, aki szerint Gáspár Laci megjegyzése, miszerint Bogi a női ByeAlex, sem segített az énekesnő megítélésében, hiszen Alex rengeteg kritikát kapott már. Amúgy a két énekes valóban dolgozott együtt, és úgy érzik, van hasonlóság a zenei ízlésükben, de a stílusok eltérő. 

És egy ide nem illő apróság Dallos Bogiról

Az énekesnő a saját vlogjában, a 7kornálam!-ban mesélni szokott magáról is. Nemrég kiderült, hogy sosem volt balhés tini, ha egy ételen kellene élnie élete végéig, akkor az a túrós tészta lenne (ahogy anyukája készíti), vagy hogy esténként tejet és müzlit szeret nassolni. De Bogi elárulta, hogy a kedvenc testrésze a szempillája, mert az az egyetlen, amit mindenki meg szokott dicsérni rajta, hiszen szerencsésen hosszú és dús. Valamint hogy a hosszú lábát nem szerette, de mostanra ennek is látja az előnyét. 

Íme, a 2019-es X-Faktor sztárjai együtt:

Fotó: Bencze Vivi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top