Sztárok

Így gömbölyödik Curtis párja, Krisztike pocakja

Krisztike kiszól a trolloknak, és a terhességéről is vall.

Curtis és párja, Krisztike hamarosan szülői örömök elé néz, a lány éppen a hatodik hónapban jár, és hosszú, kedves, de a végén a trolloknak odaszúrós posztot pötyögött az Instagramra. Idemásoljuk: 

Számtalan üzenetet kapok tőletek🤩 Amit hálásan köszönök, nagyon jól esik🙏🏽❣️Rengeteg dicséretet, és megannyi kérdést kismamáktól…megpróbálok mindig mindenkinek válaszolni, de egyszerűen képtelenség 🤦🏽‍♀️ Nagyon sokan kértétek hogy csinàljak Liveot, vagy mondjam el egy videó keretein belül a tapasztalataimat, hogy hogy vagyok, miket szereztünk be eddig, mit hol vásárolok stb… Őszintén szólva, nem érzem hogy egyenlőre a 6hónap alatt olyan hasznos tapasztalataim lennének,amiről hosszasan mesélni tudnék… Be kell vallanom, hogy elég kemény stílusom tud lenni néha, és elviselhetetlennek sem megerőltető lennem🙄😂 ezáltal régebben azt gondoltam, hogyha egyszer terhes leszek, jobb ha mindenki menekül. 😂 és nagyon érdekes,hogy ez egyáltalán nincs így.
Abszolút nincsenek orbitális hangulatingadozásaim, vagy kitöréseim mint amit sokszor hallok🤷🏾‍♀️-sokak örömére 😂-
Sőt, sokkal türelmesebbnek érzem magam, és amikor azt mondják hogy ez a 9hónap mindenre felkészít, ez így igaz! 
Semmi nem változott, ugyanolyan energikus vagyok, pörgök ezerrel -nyilván vannak hullámok néha, de akkor vízszintbe helyezem magam, és egy óra múlva újra kezdődhet minden előröl- Vásárolni egyenlőre nem nagyon vásároltunk nagyobb dolgokat, a ruhákon kívül.. jövő hónapban tervezzük a bevásárlást és a szoba alakítást is, de úgyis mindent mutatok majd😉 Viszont a legtöbb üzenetben a testem változásaival kapcsolatos kérdések voltak😳 -hogy viselem? -mennyire zavar a plusz súly?…. Mennyire zavar? Semennyire… !!! eddig is imádtam enni, persze azért oda figyeltem amennyire tudtam hogy jó ételeket egyek, és lehetőleg hízlalni se hízlaljanak.. de most egy percig sem fordul meg a fejemben az, hogy ne egyem meg amit megkívánok! Bármi is legyen az, és bármikor! Ez most nem erről szól… rengeteg gyümölcsöt, friss zöldséget és hidegen préselt juice-t iszom folyamatosan,a kellő vitamin bevitel miatt. De van hogy a “legundorítóbb, leggusztustalanabb” műkajákat kívánom, este 11kor zsíros kenyeret- hagymával, vagy egy óóriási csokis-vaníliás-mézes-mázas agyon cukrozott gely undorítóó fánkot🙄  Úgy vagyok vele hogy majd lemegy. Természetesen nem az a célom hogy 30kilót hízzak egészségtelenül, de normális -és olykor nem normális- kereteken belül mindent megeszek amit csak szemem, szám kíván. Mindenkitől azt hallom hogy “úristen, te semmit sem híztál. Nagyon csinos vagy” Ami valljuk be egy nőnek amúgy is jól esik, ilyenkor meg pláne..
6.hónapban vagyok, és eddig 7kilót híztam… ami szerintem, és az orvosom szerint is teljesen normális. Viszont rajtam előtte volt +5, a normál testsúlyomhoz képest. Tehát van rajtam diszkrét 12 kiló🙄😂 ami valljuk be, nem túl komfortos😏😂 és tudom,tudom.. a java még most jön. de nem érdekeeeeeel…👆🏾 Tálán annyi a szerencsém hogy magas vagyok, és ez a plusz elosztott rajtam. Úgyhogy annak a pàr gyökérnek, aki vette a fáradtságot és írt egy regényt a #jövőremegintpáhrdücctestemlesz hashtegre… hogy nyomja el magát😏 mert nyilván nem ez a legfontosabb! Sajnálom hogy képes vagy komolyan venni egy hashtaget te kis ostoba✋🏽 ️ Semmin nem szeretnék változtatni, mert hiszem azt, hogy ami nekem jó, neki is jó❤️ És a legfontosabb hogy ő egészséges, boldog és kiegyensúlyozott legyen a pocakomban is🙏🏽

És tessék, a fotó hozzá: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top