Sztárok

Azurák Csaba távozik a TV2-től

Az elmúlt 18 évben Azurák Csaba a TV2 oszlopos tagjának számított, ezért a távozása mindenkit váratlanul ért.

A TV2 szerda reggel adott ki egy közleményt Azurák Csaba távozásáról. Ebben azt írják:

Azurák Csaba 18 év után a mai napon közös megegyezéssel távozik a TV2-től. A szakember 2001-ben csatlakozott az akkori Napló csapatához, számos műsor vezető arcaként láthatták a nézők az elmúlt években, legutóbb az 1/1 című közéleti magazinműsorában.

Két évvel ezelőtt az 1/1 Azurák Csabával című műsor körül sok volt a kérdés, már felröppentek olyan hírek, hogy a tévéssel nem kíván a csatorna együtt dolgozni, de akkor az információk tévesnek bizonyultak. 

„Nagy izgalommal várom, hogyan fogadják a nézők az 1/1-et. Hatalmas lehetőségnek tartom, hogy a saját nevemmel fémjelzett háttérműsorom lehet a TV2-n. Az esti műsorsáv pedig lehetőséget ad arra, hogy egy kicsit mélyebb, elemzőbb riportok is helyet kapjanak a stúdióbeszélgetések, esetenként hosszabb portrék mellett” – mondta akkor Azurák Csaba, aki ezzel vetett véget a pletykáknak, hogy másik csatornánál kívánja folytatni a munkát

Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Azurák Csaba karrierjét egyik pillanatról a másikra törték derékba, amikor 2016 februárjában eltávolították a hírigazgatói pozícióból, majd utóda menesztette a Tényekből is. A TV2 mindezt akkor úgy kommunikálta, hogy cserébe kap majd egy saját politikai háttérműsort.Az 1/1 című műsor január 12-én indult volna, már a műsorújságban is szerepelt, de végül az NCIS-t adták helyette dupla résszel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top