Sztárok

A szakításról énekel Kállay-Saunders András

Gőzerővel dolgozik új albumán Kállay-Saunders András, amelynek első publikus dala a szakításról szól.

Kállay-Saunders András a The Middletonzzal óriási sikert aratott A Dalon, végül mégsem ők jutottak tovább az Eurovíziós Dalfesztiválra. Az énekest ez megtörte, viszont most már csak a karrierje további építésére koncentrál. Új dala, a Better off alone (Jobb egyedül) a szakításról és az azt követő érzésekről szól. A klipben megjelenik Tolvai Reni is, de mint kiderül, ez most nem róla szól. 

„Én a dalaimban éneklem ki az érzéseimet. Egy kapcsolatban volt már ilyen érzésem, és gondolom, nem vagyok ezzel egyedül a világon. A dal arról szól, hogy két ember eljut arra a pontra, amikor már nincs értelme küzdeni, és el kell fogadni, hogy jobb, ha a saját utunkat külön járjuk. A klipben Tolvai Reni, a barátnőm is szerepel, de ez nem azt jelenti, hogy róla szól a dal. A felvételek két évvel ezelőtt Thaiföldön készültek, és úgy gondoltuk, illene a klip hangulatához, ezért használtuk benne” – mondta a Blikknek Kállay-Saunders András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top