Sztárok

Durván beszóltak Weisz Fanninak

Kajdi Csabának nem tetszett, hogy Weisz Fanni az egyik autómárka nagykövete lett. A modell állítja, siketsége ellenére igenis megbízható, jó sofőr.

Kajdi Csaba a közösségi oldalán azon elégedetlenkedett, hogy míg Weisz Fanni hallássérült modellként egy luxusautómárka nagykövete lett, addig ő, egészséges, halló emberként nem tud úgy „befutni”, hogy egy több milliós kocsi ingyen használatára kérjék fel. A Visage modellügynökség vezetője a gonoszkodásával mélyen a lelkébe gázolt Weisz Fanninak – írja a Bors. A bulvárlap megszólaltatta a vezetéssel kapcsolatban a siket szépségkirálynőt, akinek nagyon rosszul esett Kajdi beszólása.

Mint a jelnyelvet tanító Weisz Fanni elmondta, bár nem hallja a szirénát, sem a duda hangját a forgalomban, de ettől még megbízható, óvatos és jó sofőrnek tartja magát.

Úgy érzem, hogy pont azért, mert siket vagyok, sokkal körültekintőbben vezetek. Ugyanis mi, siketek, (…) még figyelmesebbek vagyunk az átlagnál, és mi tényleg betartjuk azt, hogy csak az útra figyelünk. (…) Semmi rendhagyó nem kell egy siketnek az autóban. Teljesen átlagosan felszerelt autót vezetek” – vallotta be a babázásra már készen álló modell.

Kiemelt kép: MTI Fotó: Kovács Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top