Sztárok

Tóth Gabi kiakadt a Facebookon, a kommentelők szerint nincs igaza

Tóth Gabit tegnap jegyezte el a szerelme, de még ezen a jeles napon sem hagyták békén.

Tóth Gabi és Krausz Gábor tegnap óta jegyben járnak. Már részletek is kiderültek a lánykérésről: az énekesnő és párja szókirakóst játszottak, amelyen keresztül a sztárséf megkérdezte, hogy lesz-e a felesége. Gabi természetesen igent mondott, hiszen korábban már többször is elmondta, hogy Gábor élete párja, és mindig is rá várt. Azonban nem volt felhőtlen az öröm, hiszen az eljegyzés posztolása után a média egyből rászállt a jegyespárra, akik ezért egy közleményt osztottak meg. 

A kommentelők közül viszont sokan jelezték, hogy ha így gondolják, akkor az örömhírrel is várhattak volna, illetve többen is írták, hogy a magánéletét ez esetben nem kellene ország-világ elé tárni Tóth Gabinak, és akkor ez nem járna kellemetlen következményekkel. 

Ez mind oké, de ha már kiposztolták, és még ismert emberek is, akkor min csodálkoznak?! Talán ha ma megélik kettesben, és nem az az első, hogy kipattintják a face-re, akkor senki nem zavarja őket – még egy komment erejéig sem

– írja az egyik hozzászóló. 

Te mit gondolsz erről? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top