Sztárok

Stohl András őszintén vallott jelenlegi életéről

Stohl András végre jól érzi magát a bőrében, és erről szívesen is beszél.

Stohl András a Blikknek nyilatkozott arról, hogy mennyire jól érzi most magát a bőrében. Színházban is játszik, és több televíziós felkérése is van.

„A kereskedelmi televíziók vetélkedője olyan, mint egy színház. Ott a díszlet, amelyet bármikor fel lehet állítani, és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk. A Bank, amely hazai fejlesztésű formátum, szerintem nagyon izgalmas. Pörgősebb és rövidebb is, mint a Piramis. Kevesebb benne a szerencsefaktor. Itt nem az dönt, hogy a labda hova pattan, hanem az, hogy melyik fiókot húzza ki a benti játékos, és abban mennyi pénz lapul” – mesélte legújabb munkájáról Stohl András, akit a TV2 legújabb játékműsorában, A Bankban láthatunk. Tévés munkái mellett pedig színházban is játszik. 

tv2,„Amíg ezek az előadások műsoron lesznek, addig játszani fogok a Vígben és a hozzá tartozó Pesti Színházban. Erre kötelez is a szerződésem. A színházakat igazgató Eszenyi Enikő a megmondhatója, ez a helyzet meddig maradhat fenn, de szerintem A testőr még biztosan sokáig megy majd a Pestiben, és még arról sem hallottam, hogy a Bűn és bűnhődést, A velencei kalmárt vagy a Szentivánéji álmot le akarnák venni” – mondta Stohl András, aki saját elmondása szerint jól érzi magát a bőrében, és sokkal tudatosabban él.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top