Sztárok

Lagzi Lajcsi 140 kilóra hízott

Lagzi Lajcsi Jakupcsek Gabriella műsorában beszélt őszintén hízásáról.

Lagzi Lajcsi saját bevallása szerint évekig stresszevő volt, ennek tudható be, hogy régebben 130-140 kilót nyomott a mérlegen – írja a Blikk.

„A túlsúly borzasztó teher. Betegesen kövér voltam, és ez sok stresszt is okozott. Ez és az egyéb nyomás miatt lettem stresszevő, ez abszolút fejben dől el. Állandóan ettem, igaz, nem nagy adagokat, de folyamatosan, ennek az lett az eredménye, hogy nagyon elhíztam” – mondta Lagzi Lajcsi, aki saját elmondása szerint rengeteg módszert kipróbált, de semmi sem vált be.

lagzi lajcsi, stresszeves„Pedig tudtam, a zabálást abba kell hagyni, mert ha én ezen nem változtatok, akkor baj lesz. A családom iránt volt bennem felelősségtudat, hiszen még picik voltak a gyerekeim, és az orvosok azt mondták, ha nem fogyok le, a várható életkorom megrövidül” – mondta Lagzi Lajcsi, aki nagyon rossz módszert választott a fogyáshoz: „Jött egy szélhámos, aki elhitette velem, a fényevő diéta segíthet rajtam. Hittem benne, de nagyon rossz állapotba kerültem. Elvékonyodott a hangom, remegett a kezem és a lábam, nyolcvanöt kilóra fogytam. Akkor a feleségem, Bogi vetett ennek véget. Egyik nap rám nézett, és azt mondta: »Apa, ebből elég«” – mesélte Lagzi Lajcsi, aki ma már a zsírdiétát követi, de ügyel arra, miből mennyit eszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top