Sztárok

Vajna Tímea: „Még nem jött el az idő, hogy meséljek”

Több mint két hónap telt el Andy Vajna halála óta, és bár Vajna Tímeáról sok minden megjelent, ő maga most először szólalt meg, mégpedig a BEST magazinban.

Tagadhatatlanul nehéz időszakon megy keresztül Vajna Tímea, akiről néhány ismerőse mesélt, vagy éppen ő maga tette ki az Instastoryjaiba, hogy érzi magát. Itt derült ki, hogy Tímea árulja az autóját, vagy hogy még az éjszaka közepén is ébren van. Andy Vajna halála óta eltelt két hónapban nem akart interjút adni, most azonban a BEST magazin munkatársának válaszolt a kérdéseire. 

„Minden rám szakadt. Amíg nem zajlik le a hagyatéki tárgyalás, rengeteg elintéznivalóm van, rendszeresen hajnali háromig fenn vagyok.”

Vajna Tímea elfoglalt, és sok mindent rendbe kell tennie, kezdve attól, hogy hol él majd, egészen addig, hogy kitalálja, hogyan boldogul majd egyedül az üzleti életben. 

„Még nem jött el az idő, hogy elmeséljem, mi történik velem, hogyan éltem meg az elmúlt időszakot, és miként tervezem a jövőmet.”

A Best magazin részletesen beszámolt arról, milyen állapotban van Vajna Tímea, és hogyan boldogul most a Andy Vajna nélkül:

A BEST magazinnak szólalt meg először Vajna Tímea a férje halála óta

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top