Sztárok

Megtámadták a két magyar rapperlányt egy szegedi klubban

Üvegpohárral dobálták meg Nemazalányt és Lil G-t.

A szegedi JATE Klubban lépett fel Nemazalány és Lil G, két fiatal magyar női rapper. A YouTube-on népszerűvé vált előadókat az eset alapján nem kedveli mindenki. A klub közleményét idézzük:

A mai napon [csütörtökön] hajnali 02:03 perckor a JATE Klubban egy vendég a nézőtérről egy üvegpohárral megdobta a Nemazalány-Lil G rap duó egyik tagját. A biztonsági szolgálat 6 percen belül megkereste, és a klub területéről eltávolította az elkövetőt. A JATE Klub elkötelezett híve a kulturált szórakozásnak, és semmilyen esetben nem ad teret az ez irányú garázdaságnak. A kamera felvételek alapján a poharat dobáló vendég a jövőben semmilyen programon, koncerten, délutáni, esti és éjszakai rendezvényen sem vehet részt határozatlan ideig.

A klub azt is írta, hogy a vandalizmus és a nők elleni tiszteletlenség minden formáját elítélik, és minden segítséget megadnak az előadóknak, amennyiben feljelentenék a támadót. Az agresszív vendég nevében elnézést kértek.

Forrás: Kaposvári programok

(via Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top