Sztárok

Szabados Ági a szakítás óta pszichológushoz jár

Az RTL Klub harmincéves híradósa élete legnagyobb kudarcának tartja a szakítását, amelyet nehezen dolgozott fel. Szabados Ági erről mesélt.

Szabados Ági tavaly szeptemberre még az esküvőjét tervezte Ákossal, de a férfi munkája miatt külön töltött három hónap alatt eltávolódtak egymástól. A szakítás megviselte a híradóst, de ahogy a Story magazinnak mesélte, egyáltalán nem a párját hibáztatja a történtekért. 

„Sokunk számára nagyon nehéz év volt a tavalyi. Én hét kilót fogytam a szakítás után (…) Ha most visszanézek a volt párommal közös utolsó évünkre, én is sokkal jobban vagyok. Ahhoz képest, hogy akkor milyen illúziókat kergettem…”

Szabados Ágnes Televíziós Újságírók Díjátadóján (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Az elmúlt hónapokban nemcsak a magánélete változott meg Szabados Áginak, hanem szerinte gyakorlatilag minden és körülötte mindenki. Ráadásul pozitív irányba. Arról most a magazinnak mesélt, hogy szerinte nem szégyen szakember segítségét kérni. 

„Nem tagadom, életem legnagyobb kudarcaként éltem meg a szakítást, ezért is mentem pszichológushoz. Meg kellett tanulnom az elengedést.”

Szabados Ági most sem hagyta abba a terápiát, és erről most a Storynak árult el részleteket: 

A Story magazinnak mesélt Szabados Ági

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top