Sztárok

Kapócs Zsóka vallomása: „Nem öntött el azonnal az anyai érzés”

Egyéves lett Kapócs Zsóka kisfia, és a most már lakberendezőként is dolgozó színésznő szeretne mindent megadni Borisznak, hogy felhőtlen gyerekkora legyen. Nem, nem az anyagi dolgokra gondolt.

Hat évig várt a sikeres lombikra Kapócs Zsóka, de minden bánatot felülírt az, amikor Borisz megszületett. Zsóka kisfia nemrég múlt egyéves, és csak ritkán mesél róla az édesanyja, még ha szíve szerint állandóan dicsekedne is vele. Teljes összhangban élnek hármasban, a párja, Simek Péter labdarúgóval egyetértenek a gyereknevelési elvekben. Azt azonban az időközben lakberendezővé vált színésznő nem tagadja, hogy nehéz volt a kezdet. 

„Amikor a kezembe adták Boriszt, nem öntött el azonnal az anyai érzés. Csak azt éreztem, hogy egyelőre fogalmam sincs, mit kell vele csinálni” – mesélte a Story magazinnak

„Most már tudom, hogy a legmélyebb anyai érzések szépen fokozatosan törnek elő. Mostanában időnként már azon tűnődöm, lehet-e még fokozni ezt a szeretetet, amit érzek.”

Kapócs Zsóka talán maga sem gondolta, hogy mennyire felszínre törnek a múlt emlékei, és mennyire fontosnak érzi, hogy ezt továbbadja Borisznak. 

„Nem szeretném a drága gyerekkorától elrabolni az időt, mert tudom, milyen fontos időszak ez. Én még pörkölt és sózott disznófület rágva focizhattam mezítláb a tanyán, számomra megadatott ez a fajta szabadság, és mindennél jobban szeretném, ha a fiamnak is része lehetne benne. Ehhez persze az kell, hogy könnyen barátkozzon majd.”

Kapócs Zsóka és fia, Borisz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top