Sztárok

Gáspár Bea elárulta, melyik gyerekének nem tett jót a Győzike Show

Az asszony értékelte a múltat, de ma sem változtatna a műsoron.

Gáspár Győző felesége őszintén mesélt családja életének talán legvitatottabb időszakáról, a Győzike Show éveiről. Gáspár Bea az elmúlt években séfként és vállalkozóként építgette karrierjét, míg Győzikét többször vizsgálta az adóhatóság. A Győzike Show 14 évvel ezelőtt azonban egészen másról szólt.

Gáspár Bea Jakupcsek Gabriella műsorában beszélt arról, hogyan értékeli több mint egy évtized távlatából a műsort. „Virág nagyon jól érezte az egészet annak idején, így, amikor kicsi volt, sokszor elvitte a műsort. Ám ennek most iszom meg a levét. Tizenhat éves, megszokta azt a szabadságot, amit a forgatás jelentett. Sokszor előfordult, hogy nem kellett oviba mennie, mert forgattunk. Most a lázadó tini korszakát éli, előfordul, hogy amikor nincs kedve, nem megy iskolába” – árulta el az anyuka.

 

„Evelin viszont mindenben a legjobbat hozta ki magából: még betegen is iskolába ment. Bolond szülők normális gyereke tudott lenni, ami ritka” – mondta Gáspár Bea.

Ám Evelin is érzi az ismertség árnyoldalait: „A sorozat hátránya a gyerekeimnél ütközik ki. Amikor Evelin állásinterjúra megy, a tesztekkel még nincs gond, de a személyes találkozón mindig közlik vele: sajnos, már betöltötték az állást” – panaszolta az asszony a Blikk szerint. Korábban Gáspár Evelin is mondott olyat, hogy édesapja miatt nem kap munkát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top