Sztárok

A helyiek tiltakozása miatt leállt az Ázsia Expressz forgatása

Magukra haragították a mélyen vallásos Srí Lanka-i lakosságot a műsor készítői az egyik feladvánnyal.

A rendőrségnek kellett közbelépnie az Ázsia Expressz második évadának Srí Lanka-i forgatásán, hogy a dühös tömeg ne támadjon rá a TV2 stábjára. Az utazós reality óriási botrányt kavart a szigetországban azzal, hogy az egyik feladathoz tradicionális helyi esküvői ruhába öltöztették Bereczki Krisztiánt és Bohos Kornélt.

A feldühödött helyiek hívták ki a rendőröket, mivel meg voltak róla győződve, hogy meleg esküvő forgatása zajlik. A Blikk emlékeztet: Srí Lankán a homoszexualitásért börtönbüntetés jár. A kiérkező rendőrök töröltették a forgatócsoporttal a felvételeket, és megvonták az Ázsia Expressz forgatási engedélyét. A Bors információja szerint az egyik stábtagot meg is ütötték. A műsor készítői és szereplői több mint egy hétig a hoteljük rabjai voltak. A vitát végül nem sikerült rendezni, ezért a forgatás a tervezettnél hamarabb folytatódik a szomszédos Indiában.

„Bennem volt, hogy ha ütni kell, akkor nincs mese, odaállok, de azért be kell vallanom, hogy eléggé megijedtem” – mondta Bereczki Krisztián az incidens után. A TV2 annyit fűzött hozzá az esethez, hogy a műsor jogtulajdonosa az esküvői ruhás feladványt több alkalommal probléma nélkül eljátszotta már Srí Lankán, így nem értik, mi lehetett ezúttal a probléma. Az Ázsia Expressz 2. ősszel kerül a csatorna képernyőjére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top