Sztárok

Serena Williams elárulhatta Meghan Markle gyerekének nemét

Lehet, hogy a teniszcsillag elszólta magát?

Nemsokára megszületik Meghan Markle és Harry herceg első közös gyermeke. A hercegi pár úgy nyilatkozott, hogy nem akarják előre tudni, fiuk vagy lányuk születik-e, de már korábban is voltak, akik kételkedtek benne, hogy igazat mondtak, és most lehet, hogy Meghan Markle barátnője, Serena Williams el is szólta magát a baba nemével kapcsolatban.

Az E! News arról kérdezte Williamst, hogy milyen tanácsokat adna más szülőknek, ő pedig így válaszolt: „Hogy fogadják el a hibákat, és ne várják, hogy tökéletes lesz a gyerekük. Olyan sokat nyomasztjuk magunkat. […] A barátnőm terhes, és arról beszélt, hogy a gyereke majd ezt meg azt fogja csinálni. Ránéztem, és azt feleltem neki, hogy nem, nem fogja, és te sem. Mire ő azt mondta, hogy akkor majd ötleteket kell adnom neki, mert túl nagyok az elvárásai.” Williams a nyilatkozatban a babára végig a she személyes névmást használta, amellyel az angolban a nőkre utalnak, azaz annak a bizonyos barátnak kislánya lesz – és szoros kapcsolatukat ismerve az illető akár Meghan Markle is lehet.

serena williams, meghan markle

A találgatások természetesen azonnal be is indultak, hogy vajon Williams tényleg elszólta-e magát, és a pletykára a brit fogadóirodák is reagáltak, amelyeknél nagy hagyománya van a királyi születésekkel kapcsolatos tippelgetésnek.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top