Sztárok

Majka képtelen leállni, most a rádióknak ment neki

Majka folytatja a harcát a szórakoztatóipar ellen, melynek a legtöbbet köszönheti.

Az első ValóVilág második helyezettje, az ózdi „fenegyerek” Majoros Péter Majka ismét nyilatkozott a Fonogram díjátadó körül kialakult minibotránnyal kapcsolatban. Mint mi is beszámoltunk róla, Majka nem nyerte meg az év hiphop felvétele kategóriát, ezért harcba szállt a díjat odaítélő zsűri, a gálát szervező MAHASZ és úgy általában a világ ellen.

Az egykori második helyezett valóságshow-hős amúgy éppen Las Vegasban nyaral. A napfényes Nevadában bizonyára alaposan földhöz vágta a hír, hogy nem nyerte el a hőn áhított díjat, ezért új célpontot talált, hogy kitölthesse dühét: a rádiókat. „Évek óta mellőznek a szerkesztők! Míg más zenekarokat rogyásig játszanak, a mi dalaink soha nem csendülnek fel, holott a jegyeladások azt bizonyítják, az emberek kíváncsiak ránk. Csak a vidéki rádiók játszanak, ott alig háromszáz forint jár egy dalért, a Petőfin meg közel háromezer. Nem a pénz hiányzik, mert megkeresem máshol, de igazságtalannak tartom a rendszert” – nyilatkozta a tengeren túlról Majka, miután Sebestyén Balázsék műsorában leparasztozta a Petőfi Rádió igazgatóját.

De hogy ne legyen igazságtalan, a rapper a Fonogram zsűrijének is ismételten beszólt. „Az zavar, hogy a zsűriben népdalénekes vagy trash metal zenekar basszusgitárosa dönt a hiphop kategória győzteséről. Semmi közük a műfajhoz, szakmaiatlan, rosszul működő rendszer ez, miközben Magyarország legrangosabb díjaként van aposztrofálva” – mondta Majka a Blikknek.

Majka az elmúlt napokban teljes valóságshow-üzemmódra kapcsolt, és nyilatkozataival látszólag a kiszavazás ellen küzd. Hiába ért el szinte mindent a magyar zenei  és szórakoztatóiparban, amit csak el lehet, most mégis úgy viselkedik, mintha valóban Belehalok című slágerének tragikus főhőse lenne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top