Sztárok

Hosszú Katinka brutálisan izmos hátat mutatott – fotó

Nem vitatkozunk egy percet sem: Hosszú Katinka enyhén szólva is kirobbanó formában van!
hosszu katinka

Hosszú Katinka mindent az edzéseknek és az úszásnak rendelt alá, bár nemrég őszintén beszélt arról is, hogy bizony néha ő is elfárad és „rinyál”.

Nagyon kemény napom volt ma. Elmesélem, hogy néha én is elfáradok és rinyálok… Ugyebár szombaton még Debrecenben versenyeztünk, de ma már Helsinkiben, és egy darab kőnek éreztem magam a vízben, mindenem fájt. Az első számom a 200 gyors volt, ahol 3. lettem, ami nem is baj, csak élettelenül úsztam, sajnáltam magam nagyon… – írta korábban a sportoló, de már akkor is így folytatta: – Aztán rájöttem, hogy én harcos vagyok, és mindig is az leszek, nem fogok a körülményektől függeni, legalábbis a hozzáállásom biztos nem! Úgyhogy a következő három számot megnyertem, és nem is ez a lényeg, hanem hogy küzdöttem mint egy igazi Iron Lady.” 

Azóta Hosszú Katinka mindennapjai pontosan ebben a szellemiségben is telnek: az úszónő továbbra is fáradhatatlanul edz, és ennek meg is van a látszata. Mi most a kidolgozott, brutálisan izmos hátától dobtunk egy hátast, szerintünk dobj te is:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Having some fun in Faroe Islands 🇫🇴 #FaroeIslands #IronLady

Iron Lady (@hosszukatinka) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top