Sztárok

Csalók zaklatják Németh Kristóf édesanyját

Unokázós csaló próbált pénzt kicsalni Németh Kristóf édesanyjától. Mivel korábban magát a színészt is próbálták telefonon átverni, most betelt nála a pohár, és feljelentést tett.

Nemcsak Németh Kristófot, hanem a színész barátait és családtagjait is megkörnyékezte egy erre specializálódott bűnbanda – írja a Blikk. 

„Anyukámat rejtett számról hívta egy illető azzal, hogy összetörtem egy autót, és küldök egy embert, hogy adjon neki pénzt, mert bajban vagyok. Szerencsére korábban már felkészítettem a hasonló szituációkra, tehát azonnal hívott engem, én pedig egy nyomozó barátomat. Elindult a nyomozás az ügyben” – mondta Németh Kristóf.

csalas, aldozat, nemeth kristof

A színész azt is hozzátette, hogy a számot a közösségi oldalán is megosztotta azzal a felhívással, hogy ne vegye fel senki. „Ez egy automata, vagyis egy okos alkalmazás. Engem azzal hívott korábban, hogy meghozták a pizzát, nyissak ajtót, mert hiába csengetnek. Másodszor pedig, hogy összetörtem a hívó kocsiját, ezért fizessek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top