Sztárok

Tóth Verának még sosem volt farmernadrágja

Tóth Vera a hatalmas fogyásának hála egy új ruhadarabbal gazdagodott – életében először!

Tóth Vera nagyon sokat fogyott, ezt már mindenki tudja – pár nappal ezelőtt egy vallomást is közzétett, amelyben leírja, hogy a műtét és az azóta eltelt idő mennyire jót tett neki, és ezért nagyon hálás. Az énekesnő most egy újabb őszinte posztot osztott meg: kiderült, most vett először farmert, hiszen eddig nem merte felvenni. Tóth Vera 34 éves…

„Sosem volt farmernadrágom. Tudod az milyen, mikor látod, hogy sokan csak úgy felkapják magukra és tök természetes ez nekik, te pedig esélyt nem látsz arra, hogy ezt a hétköznapi ruhadarabot viselhesd? Aki volt már kövér, vagy extra vékony, tudja, milyen érzés. Nem gondoltam volna, hogy valaha felvehetek majd egy menő farmernadrágot. Sikerült ezt a lyukasat választanom. Nem baj, jó érzés” – írta a közösségi oldalán Tóth Vera, aki hozzátette, mindezt nem azért osztotta meg, hogy megdicsérjék érte, csupán büszke arra, amit elért. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top