Sztárok

Szörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit

A nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük természetesen Emilióék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatait, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette.

Nem szereti a születésnapja körüli nagy felhajtást Bangó Margit, aki ennek ellenére nem ússza meg köszöntés nélkül. Így volt ez az idei évben is, elsők között unokája, Tina és férje köszöntötték fel. Nekik mesélt a mögötte álló évekről és egykori házasságáról. „Nagy szerelem volt a miénk, de persze veszekedtünk is néha. Volt, hogy közvetlenül fellépés előtt, de amikor kiáll az ember a színpadra, akkor nincs harag. Akkor csak a közönség van, ők nem érezhetnek semmit, hogy problémám, gondom, bajom van” – mondta Bangó Margit, aki ennek kapcsán felelevenítette a legfájdalmasabb emlékét.

„Hollandiában voltam egy fellépés előtt, amikor jött a távirat, hogy meghalt az édesanyám. Bementem, és mondtam az étterem tulajdonosának, hogy ne haragudjon, nem tudok fellépni, édesanyám meghalt, indulnom kell haza, Magyarországra. Akkor ő azt mondta, hogy bár mélyen együttérez, nem tehetem ezt meg azzal a több száz emberrel, aki miattam jött el aznap. Fel kellett állnom a színpadra, bár végig sírva énekeltem, de leénekeltem, amit kellett” – árulta el a művésznő, aki sajnos nem ért haza édesanyja temetésére.

„Utána hazarohantam, Pesten taxiba ültem, és Vásárosnaményig mentem. Mindent megtett a taxis, hogy odaérjek. Mikor megérkeztem Vásárosnaményba, üres volt minden, mindenki édesanyám temetésén volt. Megálltam az udvaron, de már csak a homokos udvar és a ravatalozó helye volt, már eltemették édesanyámat. Mikor ezt megtudtam, összeestem, borzalmas volt. A mi életünk amilyen vidám, olyan keserű is tud lenni. Ezt a sok keserűséget el kell felejtenünk a színpadon” – mondta a Sláger TV-n látható Drága családomban a művésznő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top