Sztárok

Ő Palvin Barbi pasija: Dylan Sprouse a jég hátán is megélő kreatív elme

Azt már tudja, hogy pálinkát nem utasíthat vissza, ha Magyarországon jár, bár ő maga a színészkedés mellett mézsörkészítésbe vágott bele. A neten keresztül hívta el randizni Palvin Barbit, aki hosszú hónapokig váratta a válasszal. Ismerjétek meg jobban Dylan Sprouse-t!

Valamiért nálunk elképesztően népszerűek Adam Sandler elképesztően ostoba vígjátékai, éppen ezért biztos vagyok benne, hogy minimum a magyarok 75 százaléka látta már az 1999-es Apafej filmet, amelyben az éretlen és felelőtlen Sandlernek egy szőke, elképesztően aranyos kissrácról kell gondoskodni, akit a küszöbén hagynak. Az a fiú nem volt más, mint Dylan Sprouse, akivel egyre nagyobb eséllyel összefuthatunk Magyarországon is, hiszen ő világhírű topmodellünk, Palvin Barbi pasija.

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse – Fotó: Getty Images

Ő is a Disney sztárgyárából származik

Sprouse egyébként nem az Egyesült Államokban született, hanem Olaszországban, Toscanában. Alig volt négy hónapos, amikor a szülei Kaliforniába költöztek, oda, ahol mindenki vagy pincér, vagy a szórakoztatóiparban dolgozik. Sprouse 15 perccel idősebb, mint az ikertesója, Cole, akit számos Jóbarátok-részben láthattunk mint Ross Geller fiát.

A tesók aztán – csakúgy, mint Britney Spears vagy Miley Cyrus – a Disney csatornánál kötöttek ki, ahol összesen hat évadot kapott a saját tinisorozatunk. 2007-ben az akkor 15 éves Sprouse fivérek már 40 ezer dollárt (kb. 11 millió forintot) kaptak egy epizódért fejenként, ezzel pedig ők lettek a legjobban fizetett gyerekszínészek a Disney sztárgyárában. Dylan modellként is foglalkoztatott híresség, de ha valaki a mostani filmjeiből nézne meg egyet, annak a Dismissed című 2017-es mozit ajánlom, amelyben egy kőkemény szociopatát alakít, ami igazán távol áll a megszokott cuki srác szerepektől. „Határozottan eltér mindentől, amit eddig csináltam” – idézte a színészt az Indiewire.

Dylan Sprouse

Cole és Dylan Sprouse – Fotó: Getty Images

Sörfőzésbe kezdett

Dylan Sprouse nem tartozik a kérkedő, nagyzoló hírességek közé. A fiatalember minden interjúban kihangsúlyozza, hogy mennyire szerencsés, amiért mindkét szenvedélyét gyakorolhatja. Az egyik a sokat emlegetett színészet, a másik pedig a sörfőzés. Igen, jól olvastátok, a sörfőzés. Méghozzá egy különleges mézsörről beszélünk, amely már elég komoly üzletté nőtte ki magát. Ez ráadásul stabil pénzügyi alapot adott Dylan számára, hogy jobban megválaszthassa, milyen szerepet is vállaljon el.

„Szenvedélyesen szeretem a színészetet. Ez teljessé tesz engem. Ugyanakkor nehéz is, mert kell egy biztos alap az ember életében, hogy kompromisszumok nélkül csinálhassa. Ezért fektettem be a pénzemet a sörgyárba, így mindkét szenvedélyemnek hódolhatok. Biztosítottam magam számára azt a pénzügyi alapot, hogy olyan szerepeket vállaljak el, amelyeket tényleg érdekesnek tartok” – olvasható az interjúban.

Hogy honnan a sör iránti rajongás? Dylan 16 éves volt, amikor először kóstolt kézműves sört, amit az édesapjától kapott a szülinapjára. „Olyan íze volt, mint a kutyaszar, de megittuk” – mondta az Interview magazinnak. Persze nemcsak a pénzügyi biztonság volt az oka annak, hogy Dylan belevágott az üzletbe. Amikor vége lett a Disney csatornán futó sorozatának, egy időre szeretett volna csendet maga körül. „Főiskolára mentem, és azt éreztem, hogy nem baj, ha most egy olyan időszak köszönt be az életemben, ami nem a színészetről szól” – folytatta. Hogy miből szerzett végül diplomát? Nos, videójáték-designer szakon végzett a New York-i Egyetemen.

Dylan Sprouse

Dylan Sprouse és Palvin Barbara – Fotó: Getty Images

Velük kavart Palvin Barbi előtt

De Dylannel kapcsolatban nemcsak a mézsörről vagy a szerepekről írnak a lapok, hanem a magánéletről is. Egészen fiatalon kivel mással, mint a kolléganőjével, Miley Cyrusszal randizott. „A forgatásokon találkoztunk, úgy hiszem, aztán elmentünk randizni. Aztán jött Nick Jonas, besétált a stúdióba, és vége lett” – mondta Sprouse Jimmy Kimmel műsorában. Komolyabb kapcsolata volt a modellként, festőként és bloggerként is tevékenykedő Dayna Frazerrel. 2014 februárjától 2017 augusztusáig alkottak egy párt, még egy közös kutyájuk is lett, aki a Magnus nevet kapta. Hogy végül szakításba fulladt a kapcsolat, arról Dayna Instájáról értesülhetett az internet népe, miután a nő ezt írta ki a közösségi oldalára: „Amikor rájössz, hogy a pasid megcsal. lol.” Ezt követően az összes közös fotó eltűnt Dayna és Dylan oldaláról is. Hogy mi lett Magnus, a buldog sorsa? Bár lehet, hogy megosztott felügyeletben maradtak, inkább azt mondanánk, hogy Dylanhez került, akinek rendszeresen feltűnik a posztjain.

Dylan előtt hat évig volt szingli Palvin

És el is érkeztük a színész életének ahhoz a részéhez, ami miatt számunkra mostanában igazán érdekes a története. 2018-ban ismerkedett meg egymással Palvin Barbara és Dylan Sprouse. Ám a kapcsolat kicsit sem indult könnyen.

Barbi bekövetett az Instagramon, aztán írtam neki egy üzenetet, hogy »Hé, nem is tudtam, hogy New Yorkban vagy már egy ideje, de lóghatunk együtt, ha van kedved. Itt a számom.« Na, erre aztán hat hónapig nem reagált semmit” – ecsetelte Dylan a W magazinnak. Az üzenetváltás után a színész Kínába ment forgatni, majd hat hónappal később egy üzenetet kapott Palvin Barbarától. Azóta pedig együtt vannak. 2018 nyarán már együtt mentek a foci-vb-re, majd az Instagramon több randijukról is posztoltak. „Hat évig szingli voltam Dylan előtt, és totálisan megérte várni rá. Úgy érzem, megtaláltam a tökéletes srácot. Dylan kedves és udvarias. Ebben a percben nagyon szerelmes vagyok” – nyilatkozta a magánéletéről Palvin Barbi az ausztrál Vogue magazinnak.

Bejött neki Laci betyár zenéje

Hasonló rajongással beszél párjáról Dylan is, akitől amikor kérdezték az Instán, hogy mit szeret a legjobban Magyarországban, akkor csak egy fotóval és egy szóval válaszolt: Őt. Természetesen a fotón Palvin Barbi szerepelt. A szerelmeseket már Budapest utcáin is láthatták a szemfülesek. Tavaly augusztusban és december végén is Budapestre látogattak. Egyes fórumokon még azt is tudni vélték a rajongók, hogy Dylan és Barbi egy retró ruhákkal foglalkozó boltban vásárolgatott. A szilvesztert a lovin töltötték.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

December 31st: Barbara and Dylan attending horse races in Budapest, Hungary ❤🏇🏻

BPSource ♡ (@palvinbarbara) által megosztott bejegyzés,

De ettől is szórakoztatóbb volt az a poszt, amelyből kiderült, hogy a Toscanában született, Amerikában nevelkedett színész Laci betyár nótáját hallgatja az egyik magyar tévécsatornán reggel 7-kor. Természetesen a videó a bajszos betyárhoz is eljutott, aki a Borsnak így kommentálta az esetet:

„Váratlanul ért és óriási büszkeséggel töltött el, amikor a lányom szólt, hogy Barbiék rólam posztoltak. A gyerekeim és én is nagyon szerettük Dylant és az ikertestvérét az Apafejben, de a Zack és Cody című sorozatnak is lelkes rajongói voltunk… Mindkettőjüket szívesen fogadnám Balaton-felvidéki birtokomon, hogy magyar zene mellett megkedveltessem velük a hazai ízeket is.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dylan today on IG #hungary #dylansprouse #barbarapalvin

Dylan Thomas Sprouse Source (@dylansprousesource) által megosztott bejegyzés,

Persze Laci betyár ekkor még nem tudta azt, ami a pár hónappal későbbi W magazinos interjúból kiderült. Barbara ugyanis „szigorúan” képzi a párját.

„A legfontosabb dologra már megtanítottam: ha valaki Ma­gyarországon pálinkával kínál, akkor azt el kell fogadni. Ugyanez a kolbászra is érvényes” – mesélte a magazinnak Barbi, akinek anyukája csak picit beszél angolul, így Sprouse nagyon igyekszik elsajátítani a magyar nyelvet. Van egy olyan érzésünk, hogy Palvin anyukának sok panasza nincs Dylanre, de mégis kinek lenne azok után, hogy a Victoria’s Secret bemutatójára a férfi Barbi kedvenc hamburgerét szállította le, amit hazánk lánya meg is evett, miután hatalmas sikert aratott a kifutón. Kettejük kapcsolata pedig néhány hete újabb szintre lépett, amikor beköltöztek egy mesébe illő, csodás panorámájú New York-i lakásba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top