Sztárok

Majka válaszolt a MAHASZ elnökének

Megy az adok-kapok Majka és a MAHASZ elnöke, Szűts László között – most ismét a rapper fakadt ki.
majka, curtis

Mint megírtuk, Majka és Curtis dala nem nyert a csütörtöki Fonogramon. Curtis leírta a véleményét, azonban visszafogottan fogalmazott. Majka már nem volt ennyire szolid, nekiment a MAHASZ elnökének és a Fonogram zsűrijének. Nem tetszett neki, hogy nem díjazták őket, és azt is elmondta, hogy szerinte ez miért történt. Erre válaszolt Szűts László, most pedig ismét a rapper véleménye következik. 

„(…)Amit mondani szeretnék neked az az ,hogy ez nem nyafogás. Már a szó is sértő, de leginkább az bánt,hogy egy hónappal ezelőtt jöttél oda hozzam jópofizni egy sajtótájékoztatón, ahol beszéltünk és szóba jött az idei Fonogram is. Arra a mondatomra, hogy ti úgysem adtok nekünk soha semmilyen díjat, te azt mondtad ez nem igaz, nincs semmi bajotok velünk( Petőfi rádiós érzet) és hogy majd meglátom… Részedről mosolygás jópofi, részemről meg kétkedés, és egy konkrét jóslat ami be is igazolódott” – írta Majka a közösségi oldalán. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top