Sztárok

Majka nagyon kiborult azon, hogy nem díjazták

A rapper szókimondó posztban ment neki Facebook-oldalán a Fonogram zsűrijének.

„Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram-gálán???” – tette fel a költői kérdést Majka, annak az elkeseredett hangú, meglehetősen szókimondó Facebook-posztjának az elején, amiben kemény szavakkal kritizálta a Fonogram zsűrijét. Mint a posztból kiderült, Majka azon háborodott fel, hogy az év hip-hop felvételéről döntő öttagú zsűri végül nem nekik ítélte oda a legjobbnak járó díjat.

„Semmi esélyünk sem volt” – jelentette ki Majka, majd hozzátette: „Egy olyan országban élek, ahol a teljesítmény totális ignorálása alap, ha nincs mellette megfelelő szimpátia, bratyizás vagy oltári nagy seggnyalás.” Majka emellett üzent azoknak is, akik szerint már megint csak „nyafog”: „Ez az én oldalam, ahol az én gondolataim, problémáim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik, tessék nyugodtan elhúzni…”

A díjátadóval kapcsolatban nemcsak Majka, de korábban Curtis is kifejtette a véleményét. Igaz, ő valamivel finomabban fogalmazott. „Igazából nem lepődtem meg azon, hogy a szakmától nem kapunk díjat, mert még az életben nem adtak nekünk, a Belehalokért sem járt, ami pedig a mai napig Magyarország leghallgatottabb dala.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top