Sztárok

A várandós Lilu életkorára nagyon rákattantak az emberek

Fülig érő szájjal mosolygó fiatal nő az Interaktívban. Vagány, szókimondó harmincas a Való Világban. Rokonokat könnyes szemmel újraegyesítő érett nő a Keresem a családomban. Nekem ezek jutnak az eszembe Liluról, na meg az emlékezetes ruhái a Viva Cometekről. De mi érdekli a nagyközönséget az RTL műsorvezetőjével kapcsolatban mostanában? Megnéztük a Google legnépszerűbb kereséseit.

Amire a legtöbben keresnek: Lilu babát vár és Lilu gyereke

Összekapcsoltuk ezt a két keresést, hiszen Lilu hamarosan életet ad második gyerekének.

Még 2009-et írtunk, amikor a műsorvezető megszülte fiát, Dávidot, de nagyon ritka pillanat az, amikor fotót oszt meg a közösségi oldalakon a srácról, és ez nem véletlen. Tavaly októberben így beszélt erről:

„Aki picit ismer, tudja, hogy nem mutogatom a kisfiamat a közösségi médiában. Aki ismer, azt is tudja, hogy mennyire szívesen tenném, mert csodálatos… és nagyon büszke vagyok rá. De nem tehetem… Nem hozhatok döntést helyette… Lesz rá ideje, ha felnő. És ez persze nem jó vagy rossz. Ez csak az én döntésem.”

Persze információkat azért rendszeresen megoszt a családjáról Lilu, például azt, hogy a hamarosan tízéves Dávid egy igazán vagány srác. „Elkezdődött… annyira vagány, annyira nagy… amikor ma még egy puszira visszaszaladtam, kedvesen megsimogatott, és annyit mondott: Anya, menj szépen… ne told túl…” – írta korábban közösségi oldalán a műsorvezető, aki arra tanítja gyermekét, hogy mennyivel jobb adni, mint kapni. Néhány éve például Dávid összegyűjtötte kedvenc ruhadarabjait, és nagy csomagokba pakolta őket: a pólók, nadrágok, sapkák egy jótékonysági aukcióra, onnan pedig rászoruló családokhoz kerültek.

Tavaly novemberben aztán az is kiderült, hogy kilenc évvel első gyereke születése után Lilu ismét várandós. A műsorvezető a Facebook-oldalán mesélt arról, hogy Dávid mennyire szeretett volna egy kistesót: „…azt hiszem, hogy azt megértette, hogy a szeretet pont egy olyan dolog, hogy minél többet ad, annál több lesz belőle, és annál többet kap. Nem arról van szó, hogy neki kevesebb lesz, hanem hogy itt lesz valaki, aki rajong érte még” – írta Lilu, majd hozzátette, hogy rettentően szerencsések a férjével. „…amikor elgondoltam, hogy ezt én nagyon-nagyon szeretném még, akkor hamar be is köszönt.”

A műsorvezető a várandóssága alatt is aktívan dolgozik. Jelenleg Lilu a Cápák között házigazdája, nemrégiben pedig csodás estélyiben, ragyogó kismamaként konferálta végig a Glamour díjátadóját. Lilu nem posztolt ki ultrahangképeket, azt mondja, a babavárásnak ez a csodája olyan intim pillanat, amit nem szeretne feltölteni az internetre. Azt azonban karácsony előtt elárulta, hogy ismét kisfiúval várandós.

Fotó: Olajos Piroska

Amire a legtöbben keresnek: Lilu férje

Lilu első férje fiatalkori szerelme, Varga Zsolt vízilabdázó volt. A szerelem azonban elmúlt, és a pár békében elbúcsúzott egymástól. Lilu időközben befutott, és sikeres műsorvezető lett, aki a Viva TV-től az RTL klubhoz szerződött. Itt, egészen pontosan A rettegés foka forgatásán ismerte meg Árva Lászlót, aki akkoriban operatőrként dolgozott a produkcióban.

„A repülőtéren találkoztunk. Először Milánóba repültünk, onnan Buenos Airesbe – egymás mellé ültünk –, és én Pécs felett már olyan szerelmes voltam, hogy azt sem tudtam, hol a kijárat a gépen. Tudtam, hogy ő az! Négy hónap múlva összeházasodtunk. 27 éves voltam” – nyilatkozta még 2012-ben a Nők Lapjának a műsorvezető. Az esküvőt egyébként Barbadoson a tengerparton tartották. „Az egészet a férjem találta ki, és az ő szervezésének is köszönhető, hogy minden ilyen simán ment. Számomra mindez tulajdonképpen hatalmas meglepetés volt”mesélte a ceremónia után az NLCafénak Lilu.

Házasságuk 2015 környékén romlott meg, ám válás helyett ők azon dolgoztak, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. 2018-ban már arról írt az egyik hetilap, hogy egy családi programon újra kézen fogva, hatalmas mosollyal az arcukon sétáltak. Azóta tudjuk, hogy sikerült megmenteniük a házasságot, és hamarosan négytagúra bővül a családjuk.

Amire a legtöbben keresnek: Lilu életkora

Valami miatt elképesztően fontos kérdés, ugyanis előkelő helyen végzett a keresőben, hogy hány éves Lilu. A Wikipédia szerint a budapesti születésű tévés 1976. május 20-án jött a világra, vagyis idén tavasz végén lesz 43 esztendős.

Ez persze egy kicsit sem látszik rajta. Lilu egy korábbi interjúban arról beszélt, hogy számos szépségápolási praktikára a nagymamája tanította, ezek közül az egyik kedvence a kézápolási szokása – 2015-ben pedig azért cikkeztek sokat róla, mert sorra osztotta meg magára a smink nélküli fotókat.

„Amikor ránézek ezekre a fotókra, önmagamat látom, nem hiányzik egy kicsit sem a sok festék, ez vagyok én… Huszonévesen nekem is voltak önértékelési problémáim, nem találtam meg igazán a stílusomat, volt rajtam egy kis súlyfelesleg is. Ezek az évek az útkeresésről szóltak számomra. Persze önmagam elfogadása nem köthető egy adott pillanathoz vagy eseményhez, ez egy folyamat volt. Egy ideje például elkezdtem rendszeresen sportolni, ez nagyon jó hatással volt rám, nemcsak az alakomnak, a lelkemnek is nagyon jót tesz a mozgás” – nyilatkozta akkor a Vous-nak.

Amire a legtöbben keresnek: Lilu Instagram

Kihagyhatatlan részhez értünk, ami eddig a sorozatunk összes epizódjában szerepelt, ez pedig az Instagram-oldal. Lilu kimondottan szép, 100 ezer fősnél is nagyobb követőbázissal rendelkezik. Profilján találni fotót reklámkampányról, forgatásokról, utazásokról… Nekünk persze itt is megvan a kedvencünk: a kép legalább olyan szerethető és hétköznapi, mint a korábbi smink nélküli fotók.

„8. napja császármorzsát eszem… mindennap megfogadom, hogy holnap mást kérek, de már másnap reggel 6-kor csak Rá tudok gondolni… az első 4 nap mindenki nevetett… most már azt sem.”

Amire a legtöbben keresnek: Lilu neve

Ő az ország Liluja, de sokakat érdekel, mégis hogyan és honnan kapta ezt a becenevet. Nos, a  születési neve Kovalcsik Ildikó, azonban amikor 1999-ben a Z+ képernyőjén megjelent, már Liluként mutatkozott be a nézőknek.

„A német Vivánál mindenkinek volt VJ-neve, ezért itthon is kellett, és valamiért az Ilcsit nem tartották menőnek. Én bepróbálkoztam, hogy van egy második nevem, a Magdi, de zárt kapukat döngettem, mert az sem volt nyerő. Viszont akkoriban ment Az ötödik elem, amire én nagyon rá voltam csúszva, nagyon-nagyon szerettem, hát így lett Lilu a nevem. Szóval van hozzá közöm” – nyilatkozta korábban a Velvetnek a műsorvezető, akit a családja Cincinek hív.

Hogy mi Lilu titka? Nos, erre az Instagramján látható fotók egyike alatt, egy kommentben találtuk meg a választ. „Lilu, 29 éves vagyok. Idén 30. Rajtatok nőttem fel. Imádtam a Z+- os (ebből lett később a VIVA – a szerk.) baki- és szívatós gyűjteményeket. Majd, ahogy cseperedtem, úgy te is egyre komolyabb hangvételű dolgokban veszel részt. De nem öregszel. Egy percet sem. Jó rád nézni mai napig. Maradj meg ilyennek nekünk.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top