Sztárok

Kis mell ide vagy oda, Ördög Nóra gyönyörű a ruhájában

Rengeteg dicséretet zsebelhetett be Ördög Nóra az elmúlt 24 órában azokért a képekért, amelyeket megosztott magáról. Az egyiken melltartóban pózol, a másikon nem visel melltartót, de igazából ez a részlet mindegy is.

Talán meglepő adat, hogy kevesebb lájkot kapott Ördög Nóra, amikor lényegében csak egy melltartó takarja a felsőtestét, mint azért a képért, amelyen egy földig érő nyári ruhában áll Kandyban. Lehet, hogy azért, mert már láthattunk ízelítőt abból, amikor Nóra Mádai Viviennel és Tatár Csillával a melltartóreklámnak pózol, de ki tudja? Az viszont így is nagyon szimpatikus volt a műsorvezetőnő követőinek, amit a reklámképhez írt. 

„Mindig is kis mellű lány voltam” – kezdte a bejegyzést Ördög Nóra, majd azzal folytatta, hogy most a tervezésnek hála óriási mellekkel láthatjuk. Mi most inkább nem megyünk bele abba, mi a kicsi, és mi az óriási, mert ez relatív, mindenesetre a műsorvezetőnőnek többen azt írták, hogy üdvözlik őt a „kis mellűek táborában”.

Ördög Nóra kis mellű nőnek tartja magát

Másrészt kicsi a melle, vagy sem, az biztos, hogy Ördög Nórának szerencséje van, amiért nem kell folyton melltartót viselnie. Most például a Srí Lanka-i hőségben egy vékony, nyitott hátú ruhában forgathatott, amiben még így is melege volt.

Konkrétan erről az Ördög Nóra-ruháról van szó: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

☀️🌡🔥🇱🇰 #rettenetmeleg #hőállóvagyok #nórivagyok @azsiaexpressztv2

Ördög Nóra (@ordognora) által megosztott bejegyzés,

Amúgy az már gyakorlatilag megszokott, hogy Ördög Nórának a ruhája miatt írnak, főleg azért, hogy mások is beszerezhessék az adott darabot. Az Ázsia Expressz 2 forgatásáról eddig nem is tudott úgy képet posztolni, hogy a ruhája vagy a cipője márkáját ne kérdezték volna meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top