Sztárok

Jane Fonda 81 évesen a brit Vogue címlapján!

A világhírű színésznő a lap májusi különkiadásában mutatja meg, hogy még mindig gyönyörű.

A 81 éves Jane Fonda lesz a brit Vogue májusi számának címlapján – írja a Yahoo Lifestyle. A világ leghíresebb divatmagazinjának a L’Oréal Paris-val közösen készített különkiadása az ötven feletti nőknek szól.

A színésznő, akinek 2015 óta futó Grace és Frankie című sorozata is komolyan foglalkozik az érett nők problémáival, azt nyilatkozta a magazinnak, hogy büszke a korára. „Örülök annak, hogy már megmásztam a csúcsot, mert így egy teljesen új tájat fedezhettem fel – jelentette ki a sztár. – Szeretem a koromat. Örülök, hogy ilyen sokáig éltem.”

A Vogue L’Oréal-különkiadása csak pénteken kerül az újságárusokhoz, de a lap a közösségi médiában már megosztott néhány Fondáról készült fotót. A képek hatalmas tetszést arattak a színésznő rajongói körében. „Micsoda nő!” – írta egyikük. „Imádom. A Jane Fondához hasonló nőknek igazán helyük van a Vogue címlapján!” – lelkesedett egy másik.

Kiemelt kép: Vogue

Kapcsolódó cikkek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top