Sztárok

Így sanyargatta magát Singh Viki

Az énekesnő ma már tudja, hogyan hozhatja ki testéből a maximumot. Ám nem mindig volt így, sokáig önsanyargató életet élt.

Singh Viki elárulta, korábban keményen sanyargatta a testét, volt, hogy anorexiáig koplalt. Kim Kardashian telt alkata azonban segített neki kigyógyulni az örök elégedetlenségből – írja a Bors.

Éljenek a széles csípőjű csajok!” – biztatja követőit közösségi oldalán az énekesnő, aki büszke rá, hogy korábbi testképzavara mára a múlté. „Volt, hogy 47 kilóra fogytam, és kiájultam az iskolapadból. De előfordult olyan is, hogy feladtam a koplalást, és 30 kilót felszedtem” – mesélte a bulvárlapnak Singh Viki, aki idővel rádöbbent, hogy nem kell szégyenkeznie a széles csípője miatt.

Egy sötét bőrű, fekete hajú, széles csípőjű lány ne akarjon szőke hajú, 185 centis, Victoria’s Secret-modell lenni, mert soha nem lesz az! Ezt nekem is meg kellett tanulnom” – vallotta be az évekig rettegésben élő énekesnő.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top