Sztárok

Hosszú Katinka: „Néha én is elfáradok és rinyálok”

Hosszú Katinkát szinte sosem halljuk panaszkodni, most azonban a közösségi oldalán öntötte ki a lelkét.

Hosszú Katinka tegnap elbúcsúzott – na jó, csak a közösségi oldalaktól, és mint kiderült, ez is csak egy áprilisi tréfa volt. Az IronLady kemény napokon van túl, hiszen az Országos Bajnokságban többször is legyőzték, ami egyébként azért előfordul a sportban, temetni még nem kell. Az OB után egyből Helsinkibe utazott egy újabb megmérettetésre, ahonnan egy lelkis posztot osztott meg. 

„Nagyon kemény napom volt ma. Elmesélem, hogy néha én is elfáradok és rinyálok… Ugyebár szombaton még Debrecenben versenyeztünk, de ma már Helsinkiben, és egy darab kőnek éreztem magam a vízben, mindenem fájt. Az első számom a 200 gyors volt, ahol 3. lettem, ami nem is baj, csak élettelenül úsztam, sajnáltam magam nagyon… Aztán rájöttem, hogy én harcos vagyok, és mindig is az leszek, nem fogok a körülményektől függeni, legalábbis a hozzáállásom biztos nem! Úgyhogy a következő három számot megnyertem, és nem is ez a lényeg, hanem hogy küzdöttem mint egy igazi Iron Lady. Ilyenkor hulla vagyok este, de a legjobb érzés, hogy ma is bizonyítottam magamnak!” – írta a közösségi oldalán Hosszú Katinka, aki ezzel a rajongókat is motiválta, és mindenki sok sikert kívánt neki a továbbiakra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top