Sztárok

Ez még Rubint Rékát is meglepte

Lánya helyett a középső gyermeket, Norbikát érdekli leginkább a családi biznisz és a fitnesz világa. Lehet, hogy ő viszi tovább az Update-birodalmat.

Még kérdéses, hogy a Schobert Norbi és Rubint Réka által felépített Update-birodalmat melyik gyermekük viszi majd tovább. Egyelőre – meglepő módon – úgy néz ki, hogy a 15 éves Lara helyett a középső gyermek, a MasterChef Juniorban is szerepelt, 14 éves Norbika az, akit leginkább érdekel a fitnesz világa – írja a Blikk.

Ez nekem is hatalmas meglepetés. Lányos anyaként mindig azt hittem, hogy majd Lara lesz az, aki a nyomdokaimba lép. Az élet viszont úgy hozta, hogy Norbika vált érdeklődővé a munkám iránt” – árulta el a 40 éves fitneszlady.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Az ifjabbik Norbi körülbelül másfél hónapja minden hétvégén elkíséri anyukáját a fellépéseire. „Óriási örömmel tölt el, hogy Norbikát ennyire érdekli az, amit csinálok, és most már részt is vesz benne. A legutóbbi órán megkérdezte, hogy feljöhet-e mellém a színpadra” – újságolta Rubint Réka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top