Sztárok

Hódi Pamela: „Nem szeretném, ha bárki ellopná az ötletemet”

Hódi Pamela egyértelműen kijelentette: nyerni ment az Ázsia Expresszbe. Hogy mihez kell a pénz, azt viszont pontosan még nem árulhatja el.

Hódi Pamela többször is hangoztatta, hogy – ami talán magától értetődő – győzni megy az Ázsia Expresszbe, egyértelműen a főnyeremény érdekli. Persze, kalandokat is szerez, meg életre szóló élményt és emlékeket, de ő leginkább a pénz miatt vágott bele. A modell most azt is elárulta, mire kell neki a nyeremény, bár eléggé homályosan fogalmaz. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Már a reptéren Zsével és a többiekkel❤️ #azsiaexpressztv2

Hódi Pamela (@hodipamela_official) által megosztott bejegyzés,

„Nem ál­szenteskedem, egyetlenegy cél lebeg a szemem előtt, ami végig motiválni fog, az pedig a főnyeremény. Van egy régóta dédelgetett álmom, amit szeretnék itt, Magyarországon megvalósítani, úgyhogy ha megnyerném, egy saját vállalkozás beindítására fordítanám a fődíjat. Hogy mi lenne ez, még titkos. Nem szeretném, ha bárki ellopná az ötletemet, ezért csak annyit árulok el, hogy szerintem nagyon nagy sikere lenne, főleg a családos emberek körében” – mondta a Borsnak Hódi Pamela, aki a barátnőjével, Huszár Zsófival szeli át Srí Lankát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top