Sztárok

Itt a lehetőség, hogy Szikora Robival dolgozz: gidákat keres a zenész

Az évek alatt 30 lány fordult meg a zenekarban, és mivel az egyik táncos távozik, valakinek teljesülhet az álma, azaz R-GO-Gida lehet – írja a Blikk.

Az R-GO-hoz nemcsak Szikora Robi hangja, de a gidák is hozzátartoznak. Az évek alatt 30 lány fordult meg a zenekarban, és most is távozik az együttesből az egyik táncos.

„Sajnálom, hogy Nati elmegy, de szeretne többet foglalkozni a tanulmányaival és a családjával. Ha mondhatom így, már megszoktam, hogy a lányok elmennek. Egyetlen kivétellel mind önként távozott… Huszonnégy stabil táncoslány hosszú ideig volt a bandával, mellettük néhányan pót- és kispados Gidaként szerepeltek. Az első táncos Charlotte volt, aki a legdivatosabb ruhákat hozta, például egy bokalengetős nadrágot, ami akkor itthon még nem volt trendi. Emlékszem, valaki azt mondta, úgy néz ki, mint egy őzike a tisztáson, hogy látszik a bokája. Innen jött a Gida név” – mondta Szikora Robi, aki azt is elárulta, hogy nem tartja a gidákkal a kapcsolatot, kivéve Kondákor Zsófit. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top