Sztárok

Radics Gigi távozik az X-Faktor mentori székéből

Radics Gigi úgy döntött, hogy két évad után már nem vállalja az X-Faktor mentori feladatait.

Radics Gigi döntött: feláll az X-Faktor mentor székéből, mert inkább zenei karrierjére szeretne koncentrálni – írja a Blikk.

„Mentornak lenni nemes feladat, de sok forgatási idővel, riportokkal, castingokkal, stúdiómunkával, próbákkal és éjszakákba nyúló meetingekkel jár. Így a saját pályámat háttérbe kellett szorítanom, sok felkérésnek nem tudtam eleget tenni, de ez most megváltozik. Örülök, hogy anno belevágtam, viszont a saját bőrömön tapasztaltam, mekkora felelősséggel is jár. Megcsináltam, közben érzelmileg felnőttem, keményen beleálltam vitákba, döntéseket hoztam, kaptam miattuk hideget és meleget is, de vállaltam. Volt egy kialakult kép rólam korábban, egy estélyi ruhás, 15 éves díva, akit szerettem volna más oldalról is megmutatni, hogy milyen nővé váltam az évek során. Szerintem sikerült” – mondta Radics Gigi, akinek döntését elfogadta az RTL Klub.

„Az idei évben Gigi már a tárgyalások elején jelezte, hogy hatalmas élmény és remek szakmai kihívás volt számára a műsor, de szeretne a saját karrierjére koncentrálni, amit megértünk és támogatunk” – mondta lapunknak Verebély Marcell, az X-Faktor kreatív producere.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top